• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Arma 3 kopen voor PC - Steam key download

Arma 3 hoesje
-79%
€ 47,59 10,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Arma 3 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 12-09-2013
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Arma 3

Ervaar echte combat gameplay in een massale militaire zandbak. De inzet van een breed scala van single- en multiplayer inhoud, meer dan 20 voertuigen en 40 wapens, en grenzeloze mogelijkheden voor het creëren van content, dit is de PC's beste militaire spel. Authentiek, divers, open - Arma 3 stuurt je naar de oorlog.

Versla je vijand op een rijk gedetailleerd, open wereld slagveld - dat zich uitstrekt over 290 vierkante kilometer van eilanden in de Middellandse Zee. Van uitgestrekte steden tot glooiende heuvels, of je nou je tank over de stoffige vlakten stuurt of een transporthelikopter over de dichte bossen vliegt.

Wapens & Voertuigen
Ga te voet ten strijde, bestuur gepantserde voertuigen, of ga de lucht in met helikopters en straaljagers. Voer een gecombineerde aanval uit via de lucht, over land en zee, met meer dan 20 auto's en 40+ wapens om uit te kiezen.

Single Player
Volg het verhaal van Ben Kerry, een soldaat die wordt gevangen, over drie-gameplay gedreven campagne episodes: Survive, Adapt, Win. Dompel je onder in Arma 3's gevarieerde gameplay door het voltooien van de scenario's.

Multiplayer
Vecht online in de massale militaire zandbak in Arma 3. Vorm een ​​team en neem het op tegen je vijand in de officiële Defend en Seize multiplayer scenario's. Of spring in een van de vele populaire onofficiële gamemodes ontwikkeld door de Arma 3 gemeenschap. Ervaar een nieuwe vorm van multiplayer in Arma 3 Zeus, waar de Game Masters de mogelijkheid hebben om het slagveld van andere spelers te beïnvloeden in real-time.

Dit product betreft een zeer voordelige productcode van het spel Arma 3 voor PC op Steam. Je kunt Arma 3 meteen binnenhalen en activeren via Steam zodra je de bestelling hebt voltooid.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 32
CPU Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Intel Core 4600+
RAM 2 GB
GPU NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 3830
HDD 15 GB

Aanbevolen systeemeisen