• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Assassin's Creed Odyssey kopen voor PC - Uplay key download

Assassin's Creed Odyssey hoesje
-82%
€ 57,99 10,39

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Assassin's Creed Odyssey kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 05-10-2018
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey screenshot 0 Assassin's Creed Odyssey screenshot 1 Assassin's Creed Odyssey screenshot 2 Assassin's Creed Odyssey screenshot 3

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over Assassin's Creed Odyssey

Kies je eigen lot in Assassin's Creed Odyssey.
Van buitenbeentje tot levende legende, ga op een ongelofelijk avontuur om te geheimen van je verleden te ontrafelen en het lot van het oude Griekse rijk te veranderen.

Reis naar het Oude Griekenland
Van kleurrijke bossen to vulkanische eilanden en levendige steden; start je ontdekkingsreis en sta oog in oog met een door oorlog verscheurde wereld geschapen door goden en mens.

Smeed je legende
Jouw beslissingen bepalen hoe het avontuur zich ontvouwt. Speel meerdere eindes dankzij het nieuwe dialoog-systeem en de keuzes die je maakt. Pas je uitrusting, je schip en je skills aan om de ultieme legende te worden.

Gevechten op een nieuwe schaal
Toon je vechters-kunsten in grootschalige epische gevechten tussen Athene en Sparta met honderden soldaten, of voer je strijd op het water in de Eigeische Zee.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-6300
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon R9 285 2GB
HDD 46 GB

Aanbevolen systeemeisen