• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Battleborn kopen voor PC - Steam key download

Battleborn hoesje
-86%
€ 28,99 3,89

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Battleborn kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 03-05-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Battleborn

Battleborn screenshot 0 Battleborn screenshot 1 Battleborn screenshot 2 Battleborn screenshot 3

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Battleborn

Een enorme groep van badass helden vechten om de allerlaatste ster van het universum te beschermen tegen een mysterieus kwaad in deze next-gen shooter van de makers van Borderlands. Om het te verdedigen moet je je elk karakter en wapen gebruiken dat je je ooit hebt kunnen voorstellen, van cyborgs tot samurai vampieren. Hakken en afweren, lopen en schieten, gooien en ontwijken of gewoon je vijanden compleet wegvagen terwijl je je eigen team van helden uitbreidt. Kies je held en vecht alleen of in coop samen met vrienden in verhaal missies, of strijd tegen hen in multiplayer.

Battleborn's Story Mode is een verhaal ervaring die volledig singleplayer gespeeld kan worden en is zelfs nog beter als je het coop speelt met vrienden.
Battleborn's multiplayer actie kan worden ervaren door maximaal 10 spelers online in 5v5 wedstrijden, en bevat drie verschillende multiplayer modes.

Je koopt hier een productkey voor de game Battleborn op Steam voor de laagste prijs. Je ontvangt na bestelling direct de key voor Steam op de site zodat je Battleborn meteen kunt downloaden en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 945
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTS 450 v3 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen