• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Battlefield 4 kopen voor PC - Origin key download

Battlefield 4 hoesje
-68%
€ 28,99 8,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Battlefield 4 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Origin
  • Release datum: 31-10-2013
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Battlefield 4

Battlefield 4 screenshot 0

Hoe te activeren op Origin

Lees meer informatie over Battlefield 4

De Battlefield 4 single-player campagne vindt plaats in 2020, zes jaar na de gebeurtenissen van zijn voorganger. De spanningen tussen Rusland en de Verenigde Staten zijn op een recordhoogte, als gevolg van een conflict tussen de twee landen dat al 6 jaar gaande is. Daarnaast is China op de rand van oorlog omdat admiraal Chang, de belangrijkste antagonist, van plan is om China's huidige regering omver te werpen. Als hij slaagt, zal Chang volledige steun van de Russen krijgen, hetgeen China op de rand van oorlog brengt met de Verenigde Staten.

De speler bestuurt Sergeant Daniel "Reck" Recker, tweede-in-bevel van een Amerikaanse speciale operaties squad genaamd "Tombstone". Zijn squadmates zijn squad leader SSgt. William Dunn, Heavy Weapon Specialist SSgt. Kimble "Irish" Graves, en veldmedic Sgt. Clayton "Pac" Pakowski. Vroeg in de campagne, wordt Tombstone vergezeld door CIA-agent Laszlo W. Kovic, oorspronkelijk bekend als 'Agent W. " van Battlefield 3's campagne; en Chinese Secret Service-agent Huang "Hannah" Shuyi. De campagne ziet dan ook de terugkeer van Dimitri "Dima" Majakovski van Battlefield 3's Campaign, nog in leven na de nucleaire ontploffing in Parijs zes jaar geleden, en onder gezag van het Chinese leger om onbekende redenen.

Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en ga over tot het kopen van een Origin key voor Battlefield 4 op PC. Na je betaling ontvang je de CDkey in je orderoverzicht op de site. Deze productcode vul je in op Origin en na het binnenhalen van Battlefield 4 kun je direct spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 32
CPU Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Intel Core 5600+
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 3870
HDD 30 GB

Aanbevolen systeemeisen