• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Battlefield 5 kopen voor PC - Origin key download

Battlefield 5 hoesje
-60%
€ 56,99 22,29

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Battlefield 5 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Origin
  • Release datum: 20-11-2018
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Origin

Lees meer informatie over Battlefield 5

Ervaar 's werelds grootste conflict in Battlefield V. Battlefield 5 gaat terug naar haar roots in een niet eerder vertoonde weergave van de Tweede Wereldoorlog. In zowel de singleplayer als de multiplayer vecht je in epische en onverwachte locaties over de hele wereld in een meest meeslepender versie van Battlefield tot op heden.

Battlefield V geeft de Tweede Wereldoorlog weer zoals nog nooit is vertoond - ervaar het gevecht op onverwachte maar cruciale momenten in de oorlog.

De multiplayer ondersteunt tot 64 spelers - leid je troepen in de multiplayer met nieuwe modi zoals de gigantische Grand Operations modus.

In de single player speel je onvertelde oorlogsverhalen. Ski van bergen af in Noorwegen in je strijd om het beheersen van de toevoerlijnen van nucleaire wapens, begeef je in de frontlinie met de Franse troepen of ga achter de vijandelijke linie in Noord Afrika.

Koop je Origin key voor Battlefield 5 vandaag nog!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64 bits
CPU Intel Core i5-6600K 3.5GHz / AMD FX-6350
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen