• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Bus Simulator 16 kopen voor PC - Steam key download

Bus Simulator 16 hoesje
-78%
€ 9,99 2,19

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Bus Simulator 16 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 02-03-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Bus Simulator 16

Win het dagelijks gevecht tegen de klok: wordt buschauffeur!

Zes levensechte stadsbussen en een gigantische vrij toegankelijke open wereld wachten op je in Bus Simulator 16. Vervoer je passagiers veilig en op tijd naar hun bestemmingen door 5 authentieke stadsdelen. Bestuur een 2- of 3 deurs bus, of een gelede bus in de spits, kijk uit voor voertuigen van hulpdiensten, en neem omwegen rond bouwplaatsen. Maar let op, want voor je het weet kom je in de problemen door ongelukken of verkeersovertredingen!

Je moet ook de orde in de bus bewaken. Kalmeer boze passagiers, repareer vastzittende deuren, verkoop tickets en schuif de oprit voor rolstoel passagiers op tijd. Je zult efficient moeten zijn als je je aan het schema wilt houden, en alleen op die manier zul je je reputatie in de stad kunnen opbouwen, het vertrouwen van je passagiers winnen, en uiteraard geld verdienen! Hoe beter je reputatie is, hoe groter de deals die je kunt maken, en hoe meer bussen er voor je beschikbaar zijn in de shop. Unlock meer delen van de stad en plan de routes voor je werknemers nauwkeurig.

Naar mate je bedrijf groeit zul je steeds meer voor je bussen kunnen adverteren, wat weer leidt tot meer inkomsten. Als je bussen te saai zijn, kun je ze spuiten, versieren met stickers zodat je passagiers hun bestemming op de meest coole manier bereiken.

Jij denkt dat buschauffeurs eenzaam zijn? Niet in Bus Simulator 16! Nodig je vrienden uit in multiplayer mode en laat hen routes voor je overnemen. Het geld dat zij verdienen kan worden gebruikt om je gezamenlijk bedrijf uit te breiden en het openbaar vervoer in de stad te perfectioneren.

Je wilt nog meer bussen besturen en Sunny Springs naar jouw wensen inrichten? Bouw dan gewoon de stad naar jouw smaak. Bus Simulator 16 heeft ondersteuning voor mods en je kunt programma's zoals Blender en Gimp gebruiken om het uiterlijk van de bestaande bussen aan te passen aan jouw smaak en je kunt zelfs je eigen custom bussen en gebouwen aan het spel toevoegen.

6 realistisch bussen: 2 deur bussen, 3-deurs bussen en gelede bussen

Gigantische vrij toegankelijke stad met 5 authentieke wijken die je een voor een kan ontgrendelen voor een grote open wereld ervaring

Plan je eigen routes en rijd ze zelf

Een grote hoeveelheid voetgangers en voertuigen met verschillende gedragingen brengen de stad tot leven

Verschillende uitdagende verkeerssituaties (spitsuur, mobiele wegwerkzaamheden, demonstraties, voertuigen van hulpdiensten)

Onvoorziene situaties, zoals vastzittende deuren en speciale verzoeken van je passagiers eisen constant je aandacht

Volg de verkeersregels en houd je aan je planning met als doel de verschillende bussen, districten, en missies te ontgrendelen

Beheer je bedrijf, het huren van bestuurders met verschillende eigenschappen en vaardigheden, en het optimaliseren van je routes en je winst

Beheer je busmaatschappij met je vrienden in de multiplayer modus

Pas je bussen aan met verschillende kleuren en stickers

Modding: Pas je bussen en je stad aan aan je individuele smaak, integreer nieuwe bussen en gebouwen in het spel

Populaire stuurwielen en gamepads worden ondersteund

Met Engels Voice Overs

Bestel nu je Steam key voor de PC versie van het spel Bus Simulator 16 voor een geweldige prijs! Zodra je bestelling is voltooid zie je de productcode op de site en kun je deze gebruiken om Bus Simulator 16 toe te voegen aan je Steam account.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3 with 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 96OT
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 470 (1 GB VRAM)
HDD 4500 MB

Aanbevolen systeemeisen