• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Civilization VI kopen voor PC - Steam key download

Civilization VI hoesje
-89%
€ 57,99 4,59

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Civilization VI kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 21-10-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Civilization VI

Civilization VI screenshot 0 Civilization VI screenshot 1

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Civilization VI

Civilization is een turn-based strategie spel van de hand van legendarische game designer Sid Meier, waarin je probeert een imperium op te bouwen om de tand des tijds te doorstaan. Wordt heerser van de wereld door het opzetten en leiden van een beschaving vanuit het stenen tijdperk, naar het informatietijdperk. Voer oorlog, gebruik diplomatie, ontwikkel je cultuur en ga kop-aan-kop met de grootste leiders uit de geschiedenis in je missie om de beste beschaving op te zetten die de wereld ooit gekend heeft.

Civilization VI biedt nieuwe manieren om op te gaan in je wereld: steden breiden zich nu fysiek uit over de map, actief onderzoek in technologie en cultuur openen nieuwe mogelijkheden en concurrerende leiders zullen hun eigen agenda nastreven op basis van hun historische kenmerken in je strijd om de overwinning in het spel op één van vijf manieren te bereiken.

Zie de wonderen van je rijk zich verspreiden over de kaart als nooit tevoren. Elke stad beslaat meerdere tegels zodat je je steden op maat kunt bouwen om optimaal te profiteren van het lokale landschap.

Unlock boosts die de vooruitgang van je beschaving versnellen. Gebruik je manschappen om je omgeving actief te verkennen en ontwikkelen en ontdek nieuwe culturen om sneller vooruit te komen.

Interacties met andere beschavingen wijzigen in de loop van het spel, van primitieve eerste interacties waarin conflicten onvermijdelijk zijn, tot allianties en onderhandelingen later in het spel.

In uitbreiding op het 'één eenheid per tegel'-design, kunnen ondersteunende eenheden nu worden ingebed met andere eenheden, zoals anti-tank ondersteuning bij de infanterie, of een krijger met kolonisten. Soortgelijke eenheden kunnen worden samengevoegd om krachtige 'Corps'-eenheden te vormen.

Naast de traditionele multiplayer speltypen kun je nu ook samenwerken en concurreren met je vrienden in allerlei uiteenlopende situaties die speciaal zijn ontworpen om makkelijk te worden voltooid in een enkele sessie.

Civilization VI biedt ervaren spelers nieuwe manieren om hun beschaving op te bouwen en aan te passen voor de grootste kan op succes. Een nieuw tutorial systeem introduceert nieuwe spelers tot de onderliggende concepten zodat ze gemakkelijk aan de slag kunnen.

Het betreft hier een bestelling voor een activatie code voor de volledige versie van Civilization VI voor Steam op PC. Na de bestelling ontvang je de productcode direct op de site en kun je Civilization VI binnenhalen via Steam en daarna uiteraard direct spelen!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz / AMD Phenom II X3 710
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon R7 240 v2 1GB
HDD 15 GB