• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Diablo 3 kopen voor PC - Battle.net key download

Diablo 3 hoesje
-11%
€ 19,69 17,39

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Diablo 3 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Battle.net
  • Release datum: 15-05-2012
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Battle.net

Lees meer informatie over Diablo 3

Twintig jaar zijn verstreken sinds de Prime Evils werden verslagen en verbannen uit de wereld van Sanctuary. Nu moet je terug naar waar het allemaal begon - de stad van Tristram - en geruchten onderzoeken over een gevallen ster, want dit is het eerste teken van de wedergeboorte van het kwaad en een omen dat het Einde der Tijden is begonnen.

Schud de aarde, beschiet je vijanden met vuur en ijs, schakel buitenaardse minions in en nog veel meer terwijl je de krachten van je heldhaftige geboorterecht hanteert.

Vernietig legioenen van het kwaad in gerandomiseerde 3D-omgevingen. Tref ontelbare duivelse schurken, ontdek quests in nieuwe locaties, en ontvang verschillende buit elke keer dat je speelt. Geen twee games zijn ooit hetzelfde.

Gebruik de Real Money Auction House om items te kopen en verkopen voor echte wereld valuta. Neem vervolgens je inkomsten op om steeds meer krachtige items te kopen of neem het geld en maak dat je weg komt. De keuze is aan jou.

Je koopt hier een productkey voor de game Diablo 3 op Battle.net voor de laagste prijs. Je ontvangt na bestelling direct de key voor Battle.net op de site zodat je Diablo 3 meteen kunt downloaden en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Xp 32
CPU Pentium D 820 2.8GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Intel Core 4400+
RAM 1 GB
GPU NVIDIA GeForce 315 512MB / AMD Radeon HD 4550
HDD 12 GB

Aanbevolen systeemeisen