• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: DiRT 4 kopen voor PC - Steam key download

DiRT 4 hoesje
-68%
€ 52,19 16,29

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je DiRT 4 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 09-06-2017
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van DiRT 4

DiRT 4 screenshot 0 DiRT 4 screenshot 1 DiRT 4 screenshot 2 DiRT 4 screenshot 3 DiRT 4 screenshot 4 DiRT 4 screenshot 5 DiRT 4 screenshot 6

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over DiRT 4

Motorsport is van nature gevaarlijk. DiRT 4 draait volledig om het omarmen van dat gevaar. Het gaat om de spanning, de opwinding en de adrenaline die absoluut noodzakelijk is voor het off-road racen. Sterker nog, het gaat om het houden van dat gevoel. Het gaat om vol gas geven vlak langs een diepe afgrond, je door een opening persen die net te smal is en kijken hoeveel air-time je kunt krijgen in een truck. DiRT draait om onbevreesd zijn.

DiRT 4 beschikt daarnaast ook over een revolutionair systeem genaamd Your Stage: een innovatieve tool waarmee je met een druk op de knop een vrijwel onbeperkt aantal maps kunt maken. Je kiest een locatie en stel de eigenschappen in en Your Stage doet het zware werk waarna je je baan kunt racen en delen met je vrienden.

Met DiRT 4 heeft Codemasters getracht om te opwinding en het realisme van DiRT Rally te combineren met de adrenaline en toegankelijkheid van zijn voorgangers DiRT 2 en DiRT 3.

Met het klassieke rally-rijden dat voortborduurt op de basis van Colin McRae Rally, de strijd in WRC en de racende trucks en buggies in Joyride staan de spelers voor uitdagingen in locaties verdeeld over 3 continenten.

Bestel nu direct je gamecode voor DiRT 4; betaal eenvoudig via de betaalmethode van je keuze en ontvang je key direct op de site waarmee je de PC game DiRT 4 kunt downloaden via Steam.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3-530 2.9GHz / AMD FX-4100
RAM 1 GB
GPU NVIDIA GeForce GT 440 v2 / AMD Radeon HD 5570 1024MB
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen