• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: DiRT Rally kopen voor PC - Steam key download

DiRT Rally hoesje
-67%
€ 9,29 2,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je DiRT Rally kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 07-12-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van DiRT Rally

DiRT Rally screenshot 0 DiRT Rally screenshot 1 DiRT Rally screenshot 2 DiRT Rally screenshot 3 DiRT Rally screenshot 4

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over DiRT Rally

Welkom bij DiRT Rally - een nieuwe wereld van DiRT. Een zuivere expressie van rally, het toppunt van off-road racen en het begint nu, in Early Access, met regelmatig gratis updates, waaronder nieuwe locaties, nieuwe spelmodi en nieuwe voertuigen.

DiRT Rally vangt de essentie van wat rally uniek maakt - dat gevoel van te proberen de controle over je emoties te behouden, terwijl je slingert langs gevaarlijke, golvende wegen in een razend tempo, met als doel om alles uit je auto te persen, wetende dat een crash onherstelbare schade aan je podiumtijd kan toebrengen. Het is de ultieme test van de vaardigheid van de bestuurder, en de ultieme gameplay.

Elke level zal je op een andere manier testen. Voel de grip op uiteenlopende oppervlakken en pas je stijl aan aan een reeks van verschillende weertypen. Naar mate je auto slijt moet je rekening gaan houden met mechanische schade terwijl je team probeert om binnen de tijd je auto te repareren tussen de races. Iedere rally is een test van je concentratie en skill, terwijl je vertrouwt in je co-driver en je eigen vermogen om te reageren en je aan te passen.

De PC versie van DiRT Rally (Steam key) koop je hier bij gamekeykopen.nl! Direct nadat je je bestelling hebt afgerond gebruikt je de ontvangen key voor Steam om DiRT Rally te downloaden en daarna uiteraard meteen te spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 64
CPU Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Intel Core 5400+
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 5450 1024MB
HDD 35 GB

Aanbevolen systeemeisen