• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: DOOM kopen voor PC - Steam key download

DOOM hoesje
-74%
€ 17,39 4,39

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je DOOM kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 13-05-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van DOOM

DOOM screenshot 0 DOOM screenshot 1 DOOM screenshot 2 DOOM screenshot 3

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over DOOM

Ontwikkeld door Id Software, de studio die het FPS genre creëerde en pioniers van Multiplayer Deathmatch. DOOM is een bruut leuke en uitdagende moderne shooter. Meedogenloze demonen, onwerkelijk destructieve guns en snelle vloeiende actie bieden de basis voor intense first-person gevechten of je nou hordes demonen aan het killen bent in de krochten van de hel in single player, of aan het strijden bent tegen je vrienden in 1 van de vele multiplayer modes. Breid de ervaring nog verder uit met de DOOM SnapMap editor om je eigen content te maken, te spelen, en te delen met de rest van de wereld.

Het verhaal
Je bent hier gekomen voor een reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars is overweldigd door woeste en krachtige demonen, en slechts 1 persoon staat tussen hun wereld en de onze. Als de enige DOOM Marinier ben je geactiveerd met 1 enkele missie: ze allemaal uitmoorden.

Een medogenloze campaign mode
Er is geen mogelijkheid om te schuilen, of te pauzeren om je health te regeneraten in je strijd tegen hordes boze demonen in de hel. Combineer je arsenaal van futuristische en iconische wapens, upgrades, en bewegingen om demonen in creatieve en gewelddadige manieren te verslaan.

Terugkeer van id Multiplayer
Domineer je tegenstanders in DOOM's typische snelle arena-stijl combat. Vernietig je vijanden in zowel Classic mode, als nieuwe game modi en maak gebruik van je persoonlijke mix van skill, krachtige wapens en unieke power-ups die je als demon laten spelen.

Eindeloze mogelijkheden
DOOM SnapMap, een krachtige, maar eenvoudig te gebruiken game en level editor, zorgt voor eindeloze gameplay mogelijkheden op ieder platform. Zonder enige ervaring of speciale expertise kan iedere speler snel en eenvoudig maps in elkaar zetten of aanpassen, voorgedefiniëerde of maatwerk gameplay toevoegen en zelfs game logic bewerken om nieuwe modi te maken. Je kunt je eigen creaties direct spelen, delen met vrienden, of met de hele wereld.

Met de Steam key voor DOOM die je hier kunt kopen voeg je het spel eenvoudig en snel toe aan je Steam account; daarna nog even en downloaden en voordat je het weet ben je DOOM aan het spelen op je PC.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-8320
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
HDD 55 GB

Aanbevolen systeemeisen