• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Far Cry Primal kopen voor PC - Uplay key download

Far Cry Primal hoesje
-83%
€ 49,99 8,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Far Cry Primal kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 01-03-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over Far Cry Primal

Far Cry Primal neemt u mee terug naar het stenen tijdperk waarin de mens zeker niet aan de top van de voedselketen stond. Gevaar loert om elke hoek overdag en de nacht brengt een nieuwe set van verschrikkingen. Het is in het ongetemde land van Oros waar je Takkar ontmoet, de enige overlevende van een hinderlaag op zijn jachtgroep. Nu in zijn eentje in een verraderlijke wereld, zal Takkar met gigantische mammoeten, wilde sabeltand tijgers, vijandige groepen rivaliserende jagers, en talloze andere bedreigingen worden geconfronteerd terwijl hij probeert te herenigen met zijn verloren stam.

Zoals elke goede jager, bezit Takkar een uitgebreide set van survival skills, waaronder de mogelijkheid om werktuigen en wapens te vervaardigen uit de beenderen van de beesten hij doodt en de middelen die hij verzamelt in het wild. Deze zijn niet alleen van cruciaal belang voor zijn eigen veiligheid tegen roofdieren (zowel mens en dier), ze zijn ook van essentieel belang bij het handhaven van de veiligheid van zijn stam. Takkar zal zijn prille groep zorgvuldig moeten bewaken om haar overleving en groei te verzekeren.

Zoals elke Far Cry ervoor vindt Far Cry Primal plaats in een enorme open wereld en zal Takkar's avontuur hem door een aantal landschappen voeren, variërend van moerassen tot cederbossen. Het gebruik van vuur is misschien wel net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan de wapens van Takkar. Naast het gebruik ervan voor bescherming 's nachts, kan hij het voor extra tactische mogelijkheden gebruiken bij het aanvallen van dieren of bij het infiltreren van vijandelijke buitenposten.

Bestel nu je Uplay key voor de PC versie van het spel Far Cry Primal voor een geweldige prijs! Zodra je bestelling is voltooid zie je de productcode op de site en kun je deze gebruiken om Far Cry Primal toe te voegen aan je Uplay account.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3-550 3.2GHz / AMD Phenom II X4 955
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 20 GB

Aanbevolen systeemeisen