• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Fifa 16 kopen voor PC - Origin key download

Fifa 16 hoesje
32,89

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Fifa 16 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Origin
  • Release datum: 24-09-2015
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Origin

Lees meer informatie over Fifa 16

EA SPORTS FIFA 16 brengt voetbal tot leven met verbluffende details, zodat u de emotie van de sport kan ervaren als nooit tevoren!
Voor de eerste keer ooit hebben spelers herinneringen en tonen zijn emoties op basis van de context van de wedstrijd. Met meer dan 600 nieuwe emotionele reacties, reageren spelers nu op cruciale momenten op het veld - slechte tackles, gemiste kansen, epische goals - zoals ze zoude doen in het echte leven.
Match Day is dynamisch en meeslepend. Verbeterd commentaar zal unieke fan reacties benadrukken, terwijl de gezangen en gedragingen tot land- of zelfs club-niveau relevant zullen zijn. Nieuwe bank reacties, zijlijn karakter animatie, 10-man's goal feesten, en nog veel meer zullen je bezig houden met het verhaal van de wedstrijd.

De PC versie van Fifa 16 (Origin key) koop je hier bij gamekeykopen.nl! Direct nadat je je bestelling hebt afgerond gebruikt je de ontvangen key voor Origin om Fifa 16 te downloaden en daarna uiteraard meteen te spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3-2100T 2.5GHz / AMD Phenom 9750 Quad-Core
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 15 GB

Aanbevolen systeemeisen