• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: FIFA 19 kopen voor PC - Origin key download

FIFA 19 hoesje
-15%
€ 63,79 53,79

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je FIFA 19 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Origin
  • Release datum: 28-09-2018
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van FIFA 19

FIFA 19 screenshot 0 FIFA 19 screenshot 1 FIFA 19 screenshot 2 FIFA 19 screenshot 3

Hoe te activeren op Origin

Lees meer informatie over FIFA 19

FIFA 19 is dé game voor voetballiefhebbers. De meest complete simulator, op en naast het veld!

Wat is er nieuw in FIFA 19?

Deze versies heeft officiële licensies voor de diverse UEFA competities en de nieuwste ontwikkelingen van EA Sports.

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen in FIFA 19:

- Je kunt met je team spelen in de Champions League and de Europa League. Deze competities zijn ook inbegrepen in de career mode en er is een nieuwe game modus genaamd Champions League waar je deze competitie kunt spelen met de teams van het seizoen 18/19 of je kunt zelf een tournooi aanmaken met de teams van je keuze.

- Het nieuwe "active touch"-systeem welke meer realisme geeft aan de manier waarop spelers voor de bal gaan. De animaties zijn natuurlijker en je hebt betere controle over de speler.

- Een nieuw systeem met dynamische tactieken en meer configuratie opties. Het spel wordt tactischer en je hebt meer controle over met welke stijl je wilt spelen; ga je voor balbezit, speel je meer op de counter of ga je voor de verdediging?

Welke stadiums heeft FIFA 19?

Het spel bevat de meest beroemde stadiums van de wereld: Anfield, Emirates Stadium, Old Trafford, Etihad Stadium, Santiago Bernabéu, Allianz Arena, San Siro, Parc des Principes, Borussia Park, Johan Cruyff Arena, Wanda Metropolitano en nog veel meer.

Hoe ziet de career mode er uit?

De derde versie van "The Journey" is hier en richt zich op de voortgang van de carriere van de jonge speler Alex Hunter. De licensies voor de CL en EL zijn verwerkt in de career mode zodat je deze competities ook in deze modus kunt spelen.

Real Madrid heeft Alex Hunter reeds gepresenteerd als speler voor het eerste, zal het Alex lukken om de Champions League te winnen in deze nieuwe versie van The Journey?

Koop nu je key voor FIFA 19 en je kunt het spel direct downloaden voor Origin. Je ontvangt de product code voor FIFA 19 meteen na het kopen en na het downloaden kun je direct spelen! Waar wacht je nog op?!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64 bit
CPU Intel Core i3-2100 3.1GHz / Phenom II X4 965
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon R7 260
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen