• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Fortnite Deep Freeze Bundle kopen voor PC - Epic Games key download

Fortnite Deep Freeze Bundle hoesje
28,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Fortnite Deep Freeze Bundle kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Epic Games
  • Release datum: 25-07-2017
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Fortnite Deep Freeze Bundle

Fortnite Deep Freeze Bundle screenshot 0

Hoe te activeren op Epic Games

Lees meer informatie over Fortnite Deep Freeze Bundle

De grote Storm is zonder waarschuwing gekomen en heeft 98% van de poppulatie uitgeroeid in een seconde. BAM. Doei. Ciao. Toen kwamen de monsters, meer en meer, nacht na nacht. Samen vernietigen ze alles wat op hun pad komt.

Er is echter licht aan het einde van de tunnel. In een verlaten rakket-silo hebben we een van de eerste wapens tegen de Storm gevonden: en dat ben jij! We zijn op zoek naar een aantal goede commandanten zoals jij om de Storm te verslaan.

Verken de wereld en red overlevenden. Maak honderden wapens, zwaarden en dingen die ontploffen. Bouw ondoordringbare kastelen en versier ze met scherpschutter's nesten en gif-gas-vallen. Neem de wereld terug en nodig je vrienden uit. Welkom bij Fortnite.

Ontwikkeld door Epic Games, het enige bedrijf dat slim genoeg is om kettingzagen aan gewren vast te maken. Fortnite is de Action Building RPG op basis van de Unreal Engine 4. Fortnite biedt honderden uren van prachtige gameplay voor First Person Shooter fans en voor mensen die graag boomhutten bouwen.

Koop je key voor Fortnite nu en krijg Early Access vanaf 21 juli!