• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Forza Horizon 3 Xbox One/PC kopen voor PC - Xbox Play Anywhere key download

Forza Horizon 3 Xbox One/PC hoesje
-31%
€ 69,59 47,59

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Forza Horizon 3 Xbox One/PC kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Xbox Play Anywhere
  • Release datum: 27-09-2016
  • Whatsapp

Lees meer informatie over Forza Horizon 3 Xbox One/PC

Jij bent de baas over het Horizon Festival. Pas alles naar wens aan, neem je vrienden in dienst en ontsla ze en verken Australië in meer dan 350 van 's werelds beste auto's. Maak van Horizon het ultieme feestje op het gebied van auto's, muziek, vrijheid en de open weg. Hoe je er komt is aan jou.

Verken Australië in Horizon's grootste open wereld ooit. Rijd van de woestijn en de bergen in de Outback naar het regenwoud en naar de stranden van de Gold Coast.

Kies uit meer dan 350 auto's. Iedere auto is opnieuw gemaakt met ForzaVista™ met extreem detail, inclusief cockpit view, werkende verlichting en ruitenwissers en rijd in compleet nieuwe voertuig-types die je nog nooit hebt gezien in Forza.

Ontdek de nieuwe gameplay in Forza Horizon 3, gevarenbordjes, convoys en drift zones zijn slechts enkele van de nieuwe uitdagingen die je te wachten staan. Wees de ster in Showcase events waarin je het opneemt tegen een horde speedboats en zelfs een gigantisch luchtschip!

Jij bent de baas. Huur je vrienden in om je festival groter te maken en meer fans te krijgen, rijd in een stoet met ze om de wereld te verkennen, zelfs als ze niet online zijn. Als je vrienden niet voor genoeg nieuwe fans zorgen, dan ontsla je ze gewoon!

Forza 3 Horizon Blueprint geeft je de mogelijkheid om ieder aspect van race events, Bucket List uitdagingen en kampioenschappen naar smaak aan te passen en om vrienden uit te dagen om je te verslaan. Kies je eigen avatar, maak custom paint jobs en speciale nummerborden; ram bodykits op je auto en kies zelfs het geluid van je claxon.

Rijd met de muziek waar je dol op bent. Kies uit 8 diverse radiozenders of maak je eigen zender met je eigen muziek met Groove Music.

Rijd online met 4 spelers in Co-op modus!

Minimale systeemeisen

OS Windows 10 64 bit
CPU Intel Core i5-4460 3.2GHz / AMD FX-8350
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R7 260X v3
HDD 55 GB

Aanbevolen systeemeisen