• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Ghost Recon: Wildlands kopen voor PC - Uplay key download

Ghost Recon: Wildlands hoesje
-85%
€ 56,99 8,49

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Ghost Recon: Wildlands kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 07-03-2017
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands screenshot 0 Ghost Recon: Wildlands screenshot 1 Ghost Recon: Wildlands screenshot 2 Ghost Recon: Wildlands screenshot 3 Ghost Recon: Wildlands screenshot 4 Ghost Recon: Wildlands screenshot 5 Ghost Recon: Wildlands screenshot 6

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon® Wildlands van Tom Clancy is de eerste militaire FPS in een gigantische open wereld die je volledig in je eentje kan spelen, of in 4-speler co-op.

Schakel het kartel uit
In de nabije toekomst is Bolivia de grootste cocaïne producent van de wereld. Het Santa Blanca cartel heeft van het land een drugs-staat gemaakt. Als een Ghost moet je alles doen wat nodig is om het cartel te stoppen.

Word een Ghost
Maak en customize je Ghost, je wapens en je uitrusting. Geef leiding aan je team en schakel het cartel uit, alleen, of met maximaal 3 vrienden.

Verken Bolivia
Reis door Ubisoft's grootste open wereld. Ontdek de adembenemende diverse landschappen, te land, ter zee en in de lucht met meer dan 60 verschillende voertuigen.

Plaats nu direct je pre-order voor de Uplay key voor Ghost Recon Wildlands en ontvang je code op de dag van de release.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 64 bit
CPU Intel Core i5-2400S 2.5GHz / AMD FX-4350
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 260X v3
HDD 35 GB