• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Grand Theft Auto V kopen voor PC - Rockstar key download

Grand Theft Auto V hoesje
-83%
€ 57,99 9,29

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Grand Theft Auto V kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Rockstar
  • Release datum: 14-04-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V screenshot 0 Grand Theft Auto V screenshot 1

Hoe te activeren op Rockstar

Lees meer informatie over Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V voor de PC zal profiteren van de kracht van de PC voor algemene verbeteringen waaronder verhoogde resolutie en grafische detail, dichter verkeer, grotere draw afstanden, verbeterde AI, nieuwe dieren in het wild, en geavanceerde weer en schade-effecten voor het leveren de ultieme open wereld-ervaring.

Grand Theft Auto V voor de PC is voorzien van de nieuwe First Person Mode, geeft spelers de kans om de ongelooflijk gedetailleerde wereld van Los Santos en Blaine County te verkennen op geheel nieuwe wijze in zowel Story Mode en Grand Theft Auto Online.

Los Santos: een uitgestrekte zonovergoten metropool vol zelfhulp goeroes, sterretjes en vervagen beroemdheden, eens de afgunst van de Westerse wereld, worstelen nu om het hoofd boven water te houden in een tijd van economische onzekerheid en goedkope reality-tv. Temidden van de chaos riskeren drie zeer verschillende criminelen alles in een reeks van gedurfde en gevaarlijke heists.

De grootste, meest dynamische en meest diverse open wereld die ooit is gemaakt en nu vol met lagen van nieuw detail: Grand Theft Auto V combineert verhalen en gameplay op nieuwe manieren als spelers herhaaldelijk wisselen tussen de drie hoofdpersonages van het spel.

Grand Theft Auto V voor de PC bevat ook Grand Theft Auto Online, het steeds veranderende Grand Theft Auto universum. Verken de uitgestrekte wereld of stijg door de criminele gelederen door samen jobs te doen voor contant geld, de aankoop va onroerend goed, voertuigen en karakter upgrades.

Grand Theft Auto V voor de PC heeft ook een video-editor voor het maken van geavanceerde films.

Ben je klaar om Grand Theft Auto V voor PC te kopen? Je koopt hier een Official Website key welke je direct na je bestelling kunt toevoegen aan je Official Website account om Grand Theft Auto V te downloaden en te spelen. Veel plezier!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz / AMD Phenom 9850 Quad-Intel Core Black Edition
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce 9800 GT / AMD Radeon HD 4870
HDD 65 GB

Aanbevolen systeemeisen