• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Hitman kopen voor PC - Steam key download

Hitman hoesje
-91%
€ 57,99 4,89

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Hitman kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 11-03-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Hitman

Hitman screenshot 0 Hitman screenshot 1 Hitman screenshot 2 Hitman screenshot 3 Hitman screenshot 4 Hitman screenshot 5 Hitman screenshot 6 Hitman screenshot 7 Hitman screenshot 8

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Hitman

De Full Experience geeft je alles in Hitman. Je hebt toegang tot alle locaties, alle live content, Contracts Mode en additionele updates.

Bij het uitkomen van het spel hebben spelers toegang tot de content van het Intro Pack, de Proloog missie, de Sanguine Mode show in Parijs, de Contracts Mode, Escalation Mode en andere Live content.

De overige content zal beschikbaar worden als 6 periodieke releases in 2016, startend in April 2016. Als Agent 47 voer je contract hits uit op high-profile targets in exotische locaties over de hele wereld.

Toekomstige locaties: in april bezoek je Sapienza in Italië en spoor je een wetenschapper op in het zonnige kust stadje. In mei bevind je je in Marrakesh, Marokko. En als het verhaal zich uitbreidt reis je naar Thailand en de VS alvorens later in 2016 af te sluiten in Japan.

Met de Steam key voor Hitman (Full Experience) die je hier kunt kopen voeg je het spel eenvoudig en snel toe aan je Steam account; daarna nog even en downloaden en voordat je het weet ben je Hitman (Full Experience) aan het spelen op je PC.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
HDD 30 GB

Aanbevolen systeemeisen