• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Homefront: The Revolution kopen voor PC - Steam key download

Homefront: The Revolution hoesje
-83%
€ 17,99 2,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Homefront: The Revolution kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 20-05-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Homefront: The Revolution

Vier jaar van militaire bezetting hebben Amerika op haar knieën gebracht.

Philadelphia, ooit de geboorteplaats van de Onafhankelijkheid, is een getto geworden waar drones en gewapende patrouilles de bevolking in het gareel houden en iedere vorm van opstand met geweld neerslaan.

Haar ooit zo trotse bewoners leven nu in een politiestaat, gedwongen om mee te werken om te overleven; dromen en vrijheid zijn niet meer.

Maar in de Red Zone, in de kapot gebombardeerde straten en verlaten metro stations, vormt zich een verzetsgroep. Een groep van guerrilla strijders, vastbesloten om te vechten voor hun vrijheid en een tweede Amerikaanse Revolutie te ontketenen, ondanks de lage kans van slagen.

Maar, vrijheid heeft altijd een prijs…

Homefront ®: The Revolution is een open-wereld FPS waar het jouw taak is om het verzet te leiden in strijd tegen een superieure militaire macht.

De levende, ademende open wereld reageert op jouw acties, jij en het verzet kunnen een opstand in de straten veroorzaken en bezetting wijzigen in revolutie met onderdrukte burgers die meedoen aan de strijd.

Maar je vijand heeft het voordeel, superieure technologie, vuurkracht, zware bepantsering en luchtsteun. Je moet de kunst van guerrillaoorlogsvoering onder de knie krijgen door middel van hinderlagen, sabotage, infiltratie, misleiding en het vechten in een doorgaande strijd in de voorsteden van Philadelphia.

De single player campaign is slechts het begin; in Co-op kunnen jij en je vrienden een eigen Verzet vormen en legendarisch worden als Helden van het Verzet.

Verken een levende wereld, ervaar echte open-wereld gameplay in een first person shooter die tot leven wordt gebracht door de geweldige graphics van de CRYENGINE.

Dit is geen lineaire shooter; leer de kunst van guerrillaoorlogsvoering en gebruik hinderlagen, infiltratie en hit-and-run tactieken om je vijanden te verslaan.

Bouw het Verzet op, rekruteer nieuwe mensen voor de zaak, zorg voor basissen, schuilplaatsen en een dodelijk arsenaal en bouw geïmproviseerde wapens voor je Guerrilla Tool Kit.

Start de Revolutie; van onderdrukte burger tot revolutionaire leider, een indrukwekkende single player campaign vertelt het verhaal van de tweede Oorlog voor Onafhankelijkheid.

Online Co-op: vorm een verzetsgroep met je vrienden online, en verdien je reputatie als Helden van het Verzet.


Bestel nu je Steam key voor de PC versie van het spel Homefront: The Revolution voor een geweldige prijs! Zodra je bestelling is voltooid zie je de productcode op de site en kun je deze gebruiken om Homefront: The Revolution toe te voegen aan je Steam account.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-4570T 2.9GHz / AMD FX-6100
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon R7 260X
HDD 38 GB

Aanbevolen systeemeisen