• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Just Cause 3 kopen voor PC - Steam key download

Just Cause 3 hoesje
-80%
€ 13,89 2,69

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Just Cause 3 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 01-12-2015
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Just Cause 3

De Middellandse Zee republiek Medici lijdt onder de brutale heerschappij van General Di Ravello, een dictator met een onverzadigbare honger naar macht. Ontmoet Rico Rodriguez, een man op een missie om de greep op de macht van de generaal te eindigen met alle middelen die nodig zijn. Bereid je voor om chaos te ontketenen op de meest creatieve en explosieve manieren met meer dan 400 vierkante mijl van volledige vrijheid van de lucht tot de zeebodem en een enorm arsenaal aan wapens, gadgets en auto's.

Verken een Medditeraan paradijs met volledige vrijheid in een wereld zonder grenzen.

Glijd door de lucht met je wingsuit en val aan van boven.

Gebruik je grapple hook en parachute om van gebouw naar gebouw te vliegen, voertuigen te kapen en objecten aan elkaar vast te maken.

Veroorzaak totale vernieling in militaire basissen, havens, gevangenissen en politiebureaus en breng een dictator ten val.

Bewapen jezelf met een breed scala van explosieve wapens van shotguns en raketwerpers tot tanks en luchtaanvallen.

Kies uit een gigantische verscheidenheid aan voertuigen om te besturen zoals speedboten, vliegtuigen, helicopters sportauto's en motoren.

Wacht niet langer en bestel nu je key voor Just Cause 3 voor PC op Steam. Na het aanschaffen van de productcode kun je Just Cause 3 activeren in de software van Steam en direct spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 64
CPU Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X6 1075T
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
HDD 54 GB

Aanbevolen systeemeisen