• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Mad Max kopen voor PC - Steam key download

Mad Max hoesje
-60%
€ 18,19 7,19

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Mad Max kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 01-09-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Mad Max

Mad Max screenshot 0 Mad Max screenshot 1 Mad Max screenshot 2 Mad Max screenshot 3 Mad Max screenshot 4

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Mad Max

Word Mad Max, de eenzame strijder in een woeste post-apocalyptische wereld waar auto's de sleutel zijn tot overleven. In deze actievolle, open wereld, third person action game, moet je vechten tegen wrede bendes van bandieten om in leven te blijven in The Wasteland, met behulp van brute voertuigen. Max, een terughoudende held met een instinct om te overleven, wil niets liever dan de waanzin achter zich laten en troost vinden in de legendarische 'Plains of Silence. Spelers worden uitgedaagd met verradelijke missies terwijl ze in het gevaarlijke landschap op zoek gaan naar onderdelen om het ultieme combat-voertuig.

Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en ga over tot het kopen van een Steam key voor Mad Max op PC. Na je betaling ontvang je de CDkey in je orderoverzicht op de site. Deze productcode vul je in op Steam en na het binnenhalen van Mad Max kun je direct spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 64
CPU Intel Core i5-650 3.2GHz / AMD Phenom II X4 965
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 Ti / AMD Radeon HD 7870
HDD 32 GB

Aanbevolen systeemeisen