• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Mafia III kopen voor PC - Steam key download

Mafia III hoesje
-62%
€ 49,99 18,59

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Mafia III kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 07-10-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Mafia III

Mafia III screenshot 0 Mafia III screenshot 1 Mafia III screenshot 2 Mafia III screenshot 3 Mafia III screenshot 4 Mafia III screenshot 5 Mafia III screenshot 6 Mafia III screenshot 7

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Mafia III

Het is 1968 en de regels zijn veranderd. Na jaren van oorlog in Vietnam weet Lincoln Clay deze waarheid: Familie zijn niet degenen met wie je geboren wordt, maar degenen voor wie je bereid bent te sterven. Eenmaal terug thuis in New Orleans is Lincoln van plan te ontsnappen uit zijn criminele verleden. Maar als zijn surrogaat familie, de zwarte maffia, wordt verraden en weggevaagd door de Italiaanse Maffia, gaat Lincoln op zoek naar de verantwoordelijke Maffiosi en naar wraak. Hij zal meer nodig hebben dan een paar nieuwe vrienden om te slagen in deze nieuwe wereld. Maar met het juiste team, moeilijke beslissing en wat vieze handen is het mogelijk om naar de top van de onderwereld te stijgen. Het is tijd om een nieuwe familie te vormen op de as van de oude.

Treed binnen in een grote en diverse open wereld, geregeerd door de maffia en corrupte officials, verrijkt met gedetailleerde uitzichten en geluiden en de emotioneel geladen sociale atmosfeer in een van de meest turbulente periodes in de Amerikaanse geschiedenis.

Wees Lincoln Clay, een wees en Vietnam veteraan die zijn zinnen heeft gezet op wraak op de Italiaanse Maffia na de brute slachting van de Zwarte Maffia; zijn familie.

Kies je eigen speelstijl, van al schietend rennen tot sluipen, en gebruik Lincoln's militaire training en kennis om de Maffia de ontmantelen. Bouw een nieuwe criminele organisatie op op je eigen unieke wijze door te kiezen welke mensen je beloont, en welke je verraadt.

Je koopt hier een productkey voor de game Mafia III op Steam voor de laagste prijs. Je ontvangt na bestelling direct de key voor Steam op de site zodat je Mafia III meteen kunt downloaden en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64 bit
CPU Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8120
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen