• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Metro Exodus kopen voor PC - Epic Games key download

Metro Exodus hoesje
-82%
€ 40,59 6,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Metro Exodus kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Epic Games
  • Release datum: 15-02-2019
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Epic Games

Lees meer informatie over Metro Exodus

Het jaar is 2036, een kwart eeuw nadat een nucleaire oorlog de aarde heeft verwoest en een paar duizend overlevenden leven onder de ruïnes van Moskou, in de tunnels van de Metro.

Zij hebben geworsteld tegen de donkere krachten, gevochten tegen gemuteerde beesten en hebben de gevolgen van burgeroorlog aan den lijve ondervonden. Maar nu is het aan jou, Artyom, om de Metro te verlaten en een groep Spartan Rangers met je mee te nemen op een ongelofelijke reis door Rusland op zoek naar een beter leven in het oosten.

Metro Exodus is een eptische shooter van 4A games die dodelijke vechtpartijen, sluipen, ontdekken en survival horror met elkaar combineert .

Verken de Russische wildernis in gigantische levels en volg de spannende verhaallijn die zich uitstrekt over een heel jaar, van de lente en de zomer, naar de herfst en de nucleaire winter.

Geïnspireerd door de romans van Dmitry Glukhovsky zet Metro Exodus het verhaal van Artyom voort in het grootste Metro avontuur tot nu toe.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64 bit
CPU Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R9 380
HDD 50 GB