• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Minecraft kopen voor PC - key download

Minecraft hoesje
-27%
€ 28,99 20,89

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Minecraft kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform:
  • Release datum: 18-12-2013
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Minecraft

Minecraft screenshot 0 Minecraft screenshot 1 Minecraft screenshot 2 Minecraft screenshot 3 Minecraft screenshot 4

Hoe te activeren op

Lees meer informatie over Minecraft

Minecraft is de best verkopende game aller tijden. Dat alleen al zou voldoende moeten zijn om je te overtuigen, maar hier is toch nog wat meer informatie over waarom je nu direct zou moeten beginnen met spelen. Het is een sandbox game waar spelers moeten minen en bouwen om zo hun eigen ideale wereld te schapen.

Het spel is simpel: je start met je handen en beperkte middelen. Je begint met mijnbouw en verzamelt de grondstoffen/materialen die je nodig hebt om gereedschap te maken en huizen en andere gebouwen te bouwen.

Grondstoffen variëren van zeer veel voorkomend tot uiterst zeldzaam en vaak zijn die zeldzame zaken het moeilijkst te bereiken/verkrijgen. Vaak moet je hiervoor diep graven, of zelfs versterkte tunnels bouwen om te voorkomen dat ze overstromen met water of vallende stenen.

Er is geen verhaallijn, het is totaal aan jou wat je wilt doen/bereiken. Je kunt steden bouwen, of een boeren dorp. Je kunt schapen houden of gaan vissen. Het spel is exact wat je verbeelding wilt dat het is.

Koop nu je key voor Minecraft en je kunt het spel direct via de site van de ontwikkelaar downloaden.

Minimale systeemeisen

OS Windows 10
CPU Intel Pentium 4 1.6GHz / AMD Athlon XP 1600+
RAM 500 MB
GPU NVIDIA GeForce 4 MX 440 / AMD Radeon HD 3200
HDD 1 GB

Aanbevolen systeemeisen