• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Rainbow Six Siege kopen voor PC - Uplay key download

Rainbow Six Siege hoesje
-88%
€ 59,99 7,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Rainbow Six Siege kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 01-12-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege screenshot 0

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is de nieuwste aflevering van de veelgeprezen first-person shooter franchise ontwikkeld door de gerenommeerde Ubisoft Montreal studio.

Geïnspireerd door de realiteit van terrorismebestrijding actief over de hele wereld, nodigt Tom Clancy's Rainbow Six Siege spelers uit om de kunst van de vernietiging te beheersen. Intense close quarters confrontaties, hoge dodelijkheid, tactiek, team play en explosieve actie staan in het middelpunt.

De gameplay van Tom Clancy's Rainbow Six Siege zet een nieuwe standaard voor intense vuurgevechten en expert strategie in de rijke erfenis van Tom Clancy's Rainbow Six games.

The Siege Gameplay
Voor het eerst in Rainbow Six, zullen spelers deelnemen aan belegeringen, een gloednieuwe stijl van aanvallen. Vijanden hebben nu de middelen om hun omgevingen te transformeren in bolwerken: ze kunnen vallen zetten, versterken, en defensieve systeem creëren om inbreuk door Rainbow teams te voorkomen.

Om deze uitdaging aan te gaan hebben de spelers een niveau van vrijheid ongeëvenaard door eerdere Rainbow Six spellen. De combinatie van tactische maps, observatie drones, en een nieuw rappel systeem geven Rainbow teams meer opties dan ooit tevoren om hun aanvallen te plannen en uit te voeren.

Counter Terrorist Eenheden
Counter terrorist eenheden zijn opgeleid om extreme situaties aan te kunnen zoals een gijzelaarsredding met chirurgische precisie. Als "short range" specialisten, is hun training gericht op indoor omgevingen. Actief in strakke formaties, zijn zij experts van close quarties confrontaties, vernietiging, en gecoördineerde aanvallen. Rainbow Six Siege bevat agenten afkomstig uit vijf van de meest gerenommeerde wereldwijde eenheden: de Britse SAS, de Amerikaanse SWAT, de Franse GIGN, Duitse GSG 9 de en de Russische SPETSNAZ.

Deze operatoren zijn specialisten met hun eigen expertise in Siege operaties. Elk heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en specialiteit. Sommige zijn gericht op de aanval waar anderen defensie-georiënteerd zijn. Ze kunnen gecombineerd worden binnen hetzelfde team om nieuwe team strategieën te creëren.

Procedurerel Vernietiging
Destructie is de basis van Siege gameplay. Spelers hebben nu de ongekende mogelijkheid om omgevingen te vernietigen. Muren kunnen worden verbrijzeld en het plafond en vloeren kunnen worden doorbroken. Alles in de omgeving reageert realistisch, dynamisch en uniek op basis van de grootte en kaliber kogels die je gebruikt of de hoeveelheid explosieven die je hebt geplaatst. In Rainbow Six Siege is vernietiging zinvol en het beheersen ervan is vaak de sleutel tot de overwinning.

Het hier aangeboden product betreft een zeer gunstig geprijsde Uplay key voor het spel Rainbow Six Siege op de PC. Bestel nu en ontvang direct erna je Uplay key zodat je de game Rainbow Six Siege meteen kunt binnenhalen en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3-560 3.3GHz / AMD Phenom II X4 945
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen