• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Rise of the Tomb Raider kopen voor PC - Steam key download

Rise of the Tomb Raider hoesje
-90%
€ 57,99 5,59

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Rise of the Tomb Raider kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 28-01-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider screenshot 0

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Rise of the Tomb Raider

Na het blootleggen van een eeuwenoud mysterie, moet Lara de meest verraderlijke en afgelegen regio's van Siberië verkennen om het geheim van onsterfelijkheid te vinden voordat een meedogenloze organisatie die bekend staat als Trinity dit doet. Lara moet haar verstand en survival skills gebruiken, nieuwe allianties vormen, en uiteindelijk haar lot als de Tomb Raider omarmen. Ervaar spannende actiemomenten, verover prachtige vijandige omgevingen, ga op in brute guerilla gevechten, en verken ontzagwekkende dodelijke tombes. In "Rise of the Tomb Raider" wordt Lara meer dan een survivor als ze begint aan haar eerste Tomb Raiding expeditie.

Belangrijkste kenmerken:

Lara's Reis - Lara ontdekt een eeuwenoud mysterie dat haar in de crosshairs plaatst van een meedogenloze organisatie die bekend staat als Trinity. Terwijl ze racet om het geheim vóór Trinity te vinden, leidt het spoor naar een mythe over de verloren stad Kitesj. Lara weet dat ze de Verloren Stad en de verborgen geheimen moet bereiken voordat Trinity het doet. Daarmee gaat ze op pas naar Siberië voor haar eerste Tomb Raiding expeditie.

Woman vs. Wild - In "Rise of the Tomb Raider" vecht Lara niet alleen met vijanden uit de hele wereld, maar ook met de wereld zelf. Jaag op dieren om wapens te maken en zoek naar zeldzame middelen in dichtbevolkte ecosystemen. Je komt prachtige vijandige omgevingen tegen, vol verraderlijke omstandigheden en onstabiele landschappen die vereisen dat Lara haar grenzen verlegt.

Guerrilla Combat - Gebruik de omgeving in je voordeel, duik onder water om vijanden te onwijken of uit te schakelen, configureer Lara's uitrusting, wapens en munitie om te passen bij je speelstijl.

Keer terug naar Tomb Raiding - Tombes zijn terug, en ze zijn groter en beter dan ooit. In "Rise of the Tomb Raider" zul je ontzagwekkende oude ruimtes bezaaid met dodelijke valstrikken verkennen, dramatische omgevings-puzzels oplossen en oude teksten ontcijferen als je op pad gaat in een wereld vol met geheimen.

Ben je klaar om Rise of the Tomb Raider te spelen op je PC? Waar wacht je dan nog op?! Voltooi de bestelling en download direct je examplaar van Rise of the Tomb Raider op Steam.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i3-2100 3.1GHz / AMD FX-4100
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 650 2GB / AMD Radeon HD 7770 2GB GHz Edition
HDD 25 GB

Aanbevolen systeemeisen