• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: State Of Decay 2 kopen voor PC - Xbox Play Anywhere key download

State Of Decay 2 hoesje
-12%
€ 28,99 25,49

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je State Of Decay 2 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Xbox Play Anywhere
  • Release datum: 22-05-2018
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van State Of Decay 2

State Of Decay 2 screenshot 0 State Of Decay 2 screenshot 1 State Of Decay 2 screenshot 2 State Of Decay 2 screenshot 3 State Of Decay 2 screenshot 4 State Of Decay 2 screenshot 5 State Of Decay 2 screenshot 6

Lees meer informatie over State Of Decay 2

Hoe ga jij overleven?

De doden zijn opgestaan en de samenleving ligt op z'n gat. Zelfs het leger is niet in staat geweest om de zombies te stoppen, en nu is het aan jou om overlevers te verzamelen en een gemeenschap op te bouwen in een post-apocalyptische wereld; een wereld waarin iedere beslissing telt en waarin jij definieert wat het betekent om te overleven.

State of Decay 2 is het ultieme zombie survival spel in een open wereld waarin jij een gemeentschap van overleverts bouwt, eventueel samen met tot maximaal 3 vrienden. Het is aan jou om een basis te bouwen, de vaardigheden van je karakter te ontwikkelen en om bronnen te beheren om als groep te ovelven in een wereld waar keuzes het verschil maken en ieder besluit verregaande consequenties heeft.

Bij State Of Decay 2 voor PC en Xbox is de ervaring van iedere speler uniek; terwijl je speelt reageert de open wereld op jouw beslissingen en biedt je nieuwe mogelijkheden om jouw persoonlijk overlevings-prioriteiten te tonen. Je beslissing hebben ook echte consequenties die invloed hebben op je gemeenschap. Help je buren, en je zou wel eens nieuwe vrienden kunnen maken, of, je besluit dat jij hun voedselvoorraad dringender nodig hebt dan zij zelf. Uiteindelijk ben jij degene die het bepaalt en het zou je wel eens kunnen verbazen hoe je er voor kiest om te overleven.

Minimale systeemeisen

OS Windows 10 64 bits
CPU Intel Core i5-2500 3.3GHz / AMD FX-6300
RAM 8GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7870
HDD 16 GB

Aanbevolen systeemeisen