• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: The Division kopen voor PC - Uplay key download

The Division hoesje
-78%
€ 46,39 9,99

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je The Division kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 08-03-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over The Division

Een verwoestende pandemie veegt door New York City, en één voor één, vallen basis diensten uit. In slechts enkele dagen, zonder voedsel of water, de stort de maatschappij in chaos. The Division, een geheime eenheid van soldaten, wordt geactiveerd. The Division agenten leven ogenschijnlijk normale levens onder ons maar zijn opgeleid om zelfstandig te opereren als al het andere faalt.

Vechtend om deval van de samenleving te voorkomen, beinden de agenten bevinden zich in het midden van een epische samenzwering, gedwongen om niet alleen de gevolgen van een door de mens veroorzaakt virus tegen te gaan, maar ook de mensen erachter te bestrijden. Wanneer alles instort begint jouw missie.

Het aangeboden product is een goedkope Uplay key voor de PC game The Division. Direct na de bestelling van deze aanbieding ontvang je de productcode direct in je order overzicht en kun je deze gebruiken voor het downloaden van The Division op Uplay.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-6100
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7770 2GB GHz Edition
HDD 40 GB

Aanbevolen systeemeisen