• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: The Technomancer kopen voor PC - Steam key download

The Technomancer hoesje
-91%
€ 49,99 4,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je The Technomancer kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 28-06-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van The Technomancer

The Technomancer screenshot 0 The Technomancer screenshot 1 The Technomancer screenshot 2 The Technomancer screenshot 3

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over The Technomancer

The Technomancer is een science-fiction Role Playing Game die zich afspeelt op de planeet Mars. Het is oorlog, en de toekomst van een aspirant Technomancer wordt bedreigd door geheimen uit zijn verleden.

Technomancers zijn gevechtsmachines die destructieve elektrische krachten bezitten die worden versterkt door implantaten. Zowel gerespecteerd als gevreesd door iedereen zijn zij aangstaanjagende strijders die vanaf een jonge leeftijd zijn getraind om te vechten. Jij bent een van hen, en je staat op het punt om eindelijk je inwijdingsritueel te voltooien om een echte Technomancer te worden.

The Technomancer biedt spelers actie-geörienteerde gameplay met 4 verschillende skill trees, 3 verschillende vechtstijlen en de destructieve elektrische krachten. Het is echter niet noodzakelijk om iedere situatie met bruut geweld op te lossen; tijdens de missies biedt het spel je tevens de mogelijkheid om het verloop van het verhaal te beïnvloeden door de beslissing die je neemt tijdens de dynamische conversaties/dialoog. Maak benodigdheden, wapens en armor voor jezelf en de kameraden die je verzamelt gedurende je avonturen.

Op de vlucht voor de Geheime Politie en gecontronteerd met de harde werkelijkheid op de Rode Planeet moet je een missie ondernemen die je meeneemt naar vergeten paradijzen en verloren steden onder ijs.

Kun jij lang genoeg overleven om de waarheid achter The Technomancer te ontdekken terwijl je wordt geconfronteerd met buitenaardse wilde dieren en de wreedheid van de handhavers op Mars die met ijzeren vuist regeren?

Met de Steam key voor The Technomancer die je hier kunt kopen voeg je het spel eenvoudig en snel toe aan je Steam account; daarna nog even en downloaden en voordat je het weet ben je The Technomancer aan het spelen op je PC.

Minimale systeemeisen

OS Windows Xp 32
CPU Celeron E1500 Dual-Intel Core 2.2GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Intel Core 4800+
RAM 2 GB
GPU NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4750
HDD 6 GB