• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: The Witcher 3 Wild Hunt kopen voor PC - GOG.com key download

The Witcher 3 Wild Hunt hoesje
-82%
€ 59,49 10,69

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je The Witcher 3 Wild Hunt kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: GOG.com
  • Release datum: 19-05-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild Hunt screenshot 0 The Witcher 3 Wild Hunt screenshot 1 The Witcher 3 Wild Hunt screenshot 2

Hoe te activeren op GOG.com

Lees meer informatie over The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher: Wild Hunt is een open wereld Role Playing Game dat zich afspeelt in een visueel verbluffend fantasy universum vol met lastige keuzes en heftige consequenties. In The Witcher speel je als de professionele monster hunter, Geralt of Rivia, belast met het vinden van een kind van profetie in een enorme open wereld rijk met koopman steden, viking piraat eilanden, gevaarlijke bergpassen, en vergeten grotten om te verkennen.

Speel als een goed getrainde monster moordenaar for hire
Witchers zijn getraind vanaf de vroege kindertijd en gemuteerd tot bovenmenselijke vaardigheden, kracht en reflexen en zijn een gewantrouwd tegenwicht voor de door monsters geteisterde wereld waarin ze leven.

Vernietig vijanden als een professionele monster hunter gewapend met een scala aan wapens.

Jaag op allerlei exotische monsters, van wilde dieren die sluipen in de bergpassen tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren op de loer in de schaduwen van dichtbevolkte steden.

Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en aangepaste armor te kopen, of geef ze uit bij paardenrennen, kaartspelen, vuist vechten, en andere genoegens die de nacht brengt.


Het hier aangeboden product betreft een zeer gunstig geprijsde GOG.com key voor het spel The Witcher 3 Wild Hunt op de PC. Bestel nu en ontvang direct erna je GOG.com key zodat je de game The Witcher 3 Wild Hunt meteen kunt binnenhalen en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X4 940
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
HDD 40 GB

Aanbevolen systeemeisen