• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Total War: Warhammer kopen voor PC - Steam key download

Total War: Warhammer hoesje
-83%
€ 59,99 9,69

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Total War: Warhammer kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 24-05-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Total War: Warhammer

De Oude Wereld is vol met een eindeloze strijd. De enige constante is: OORLOG!

Total War: Warhammer, een strategie spel van legendarische proporties combineert een verslavende turn-based campagne waarin je een rijk opbouwt met explosieve, gigantische, real-time gevechten in de levendige wereld van de Warhammer Fantasy Battles.

Bestuur vier totaal verschillende rassen, de Empire, de Dwarfs, de Vampire Counts en de Greenskins; ieder met hun eigen unieke karakters en speelstijl.

Leid je troepen naar de oorlog als een van de acht legendarische Lords van de Warhammer Fantasy Battles wereld; bewapen ze met legendarische wapens, armor en magie; zwaarbevochten in individuele missies.

Voor het eerst in een Total War game kun je gebruik maken van stormen van magische krachten om je te helpen in de strijd en de lucht in de gaan met vliegende wezens.

Honderden uren gameplay wachten op je aan het begin van een nieuw tijdperk. Total War: Warhammer brengt een wereld tot leven vol met legendarische helden, gigantische monsters en vliegende wezens. De heldhaftige mannen van de Empire, de wraakzuchtige Dwarfs, de moorddadige Vampire Counts en de brute Orcs en Goblins van de Greenskin stammen. Elk ras is compleet anders met haar eigen speelstijl en unieke personages.


Het betreft hier een bestelling voor een activatie code voor de volledige versie van Total War: Warhammer voor Steam op PC. Na de bestelling ontvang je de productcode direct op de site en kun je Total War: Warhammer binnenhalen via Steam en daarna uiteraard direct spelen!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64bit
CPU Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz / AMD Phenom 8650 Triple-Core
RAM 3 GB
GPU NVIDIA GeForce GTS 450 v4 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 35 GB

Aanbevolen systeemeisen