• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Watch Dogs kopen voor PC - Uplay key download

Watch Dogs hoesje
-75%
€ 30,19 7,49

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Watch Dogs kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Uplay
  • Release datum: 27-05-2014
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Uplay

Lees meer informatie over Watch Dogs

Alles dat nodig is is een veeg van je vinger. We staan in contact met onze vrienden. We kopen de laatste gadgets en we houden bij wat er allemaal gebeurt in de wereld. Maar met die zelfde simpele swipe laten we een steeds grotere schaduw achter. Met elke verbinding die we maken laten we een digitaal spoor achter van al onze acties, iedere like and dislike. Dit geldt niet alleen voor mensen. Vandaag de dag zijn ook alle grote steden online verbonden. Stedelijke infrastructuren worden bewaakt en gecontrolleerd door complexe besturingssystemen.

In Watch_Dogs heet dit systeem het Central Operating System (CTOS) en het bestuurt zo ongeveer alle technologie in de stad en bevat belangrijke informatie over alle inwoners.

Je speelt als Aiden Pearce; een briljante hacker en voormalig crimineel wiens verleden heeft geleid tot een gewelddadige familie tragedie. Nu, op jacht naar degenen die je familie kwaad hebben gedaan, zul je in staat zijn iedereen om je heen in de gaten te houden en te hacken door het manipuleren van alles wat verbonden is met het netwerk van de stad. Krijg toegang tot bewakingscamera's, download persoonlijke informatie om een persoon te lokaliseren, neem de controle over verkeerslichten en openbaar vervoer om je vijand te stoppen.

Gebruik de stad Chicago als je ultieme wapen en neem in je eigen stijl wraak.

Je koopt hier een productkey voor de game Watch Dogs op UPlay voor de laagste prijs. Je ontvangt na bestelling direct de key voor UPlay op de site zodat je Watch Dogs meteen kunt downloaden en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows Vista 64
CPU Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz / AMD Phenom II X4 940
RAM 6 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 460 768MB / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 20 GB

Aanbevolen systeemeisen