• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Wolfenstein The New Order kopen voor PC - Steam key download

Wolfenstein The New Order hoesje
-76%
€ 17,39 4,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Wolfenstein The New Order kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 19-05-2014
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Wolfenstein The New Order

Wolfenstein The New Order screenshot 0 Wolfenstein The New Order screenshot 1 Wolfenstein The New Order screenshot 2 Wolfenstein The New Order screenshot 3

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Wolfenstein The New Order

Wolfenstein®: The New Order is de nieuwste telg in de serie die het first-person shooter genre heeft ontwikkeld. In ontwikkeling bij Machine Games, een studio bestaande uit een ervaren groep ontwikkelaars erkend voor hun werk in het creëren vanstory driven games: Wolfenstein biedt een diep verhaal vol actie, avontuur en first-person gevechten.

Wolfenstein stuurt spelers in Europa op een missie om de gigantische oorlogsmachine te vernietigen.
Met de hulp van een kleine groep van verzetsstrijders infiltreer je zwaar bewaakte compounds, neem je het op tegen high-tech battle legioenen en neem je de controle over wapens die de aarde hebben veroverd.

Verhaal:
Gewapend met een mysterieuze geavanceerde technologie heeft het regime zelfs de machtigste naties op de knieën gekregen. Ontwaakt uit een 14-jarige coma in een wereld die voor altijd veranderd is, komt held B.J. Blazkowicz in deze onvoorstelbare alternatieve versie van de jaren 1960. Een versie waarin een fascistisch regime de grote oorlog heeft gewonnen nu de wereld regeert met ijzeren vuist. Jij bent B.J. Blazkowicz, de Amerikaanse oorlogsheld, en de enige die in staat is de geschiedenis te herschrijven.

De actie en avontuur
Wolfenstein is adembenemend en is voorzien van intense bergtop achtervolgingen, onderwater exploratie,-speler bestuurde machines, en nog veel meer - allemaal gecombineerd om een spannende actie-adventure-ervaring te creëren.

De geschiedenis en setting
Tegen een achtergrond van een alternatief 1960, ontdek je een onbekende wereld geregeerd door een vertrouwde vijand - een die de geschiedenis zoals jij die kent heeft gewijzigd.

Het arsenaal en de aanval
Breek in in geheime onderzoeksfaciliteiten en zwaar bewaakte wapenopslag om je wapens te upgraden. Ervaar intense first-person gevechten als je het opneemt tegen gigantische robots, super soldaten en elite stoottroepen.

Koop nu je Steam key voor Wolfenstein The New Order op PC voor de laagste prijs zodat je direct na het bestellen Wolfenstein The New Order kunt toevoegen aan je Steam account; even wachten tot het downloaden voltooid is, en spelen maar!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz / AMD Phenom II X2 545
RAM 3 GB
GPU NVIDIA GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 5550 1024MB
HDD 50 GB

Aanbevolen systeemeisen