• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Wolfenstein The Old Blood kopen voor PC - Steam key download

Wolfenstein The Old Blood hoesje
-69%
€ 23,19 7,09

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Wolfenstein The Old Blood kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 04-05-2015
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Wolfenstein The Old Blood

Wolfenstein The Old Blood screenshot 0 Wolfenstein The Old Blood screenshot 1 Wolfenstein The Old Blood screenshot 2 Wolfenstein The Old Blood screenshot 3

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Wolfenstein The Old Blood

Wolfenstein®: The Old Blood is een standalone prequel van de veelgeprezen first-person action-adventure shooter, Wolfenstein®: The New Order. Het avontuur, dat zich uitstrekt over acht hoofdstukken en twee met elkaar verbonden verhalen, is voorzien van de kenmerken van Machine Games - spannende actie, meeslepend verhaal en intense first-person gevechten. Als held B.J. Blazkowicz, bewapen jezelf met nieuwe wapens: zoals de bolt-action rifle en grenade launcher als je probeert om het regime te dwarsbomen.

Verhaal
Het jaar is 1946 en het regime is op de rand van het winnen van de Tweede Wereldoorlog. In een poging om het tij te keren in het voordeel van de geallieerden moet B. J. Blazkowicz beginnen aan een epische tweedelige missie diep in Beieren.

Deel 1 van Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Hunter and the Den of Wolves - zet BJ Blazkowicz tegenover een maniakale gevangenis bewaker wanner hij inbreekt in Castle Wolfenstein om te proberen om de coördinaten van de basis van General Deathshead te stelen. In deel twee - The Dark Secrets van Helga Van Schabbs - leidt de zoektocht van onze held naar de stad Wulfsburg, waar geobsedeerde archeoloog van het regime bezig is met het opgraven van mysterieuze artefacten die dreigen een duistere macht te ontketenen.

De actie!
Ervaar Machine Games' intense first-person gevechten met geheel nieuwe wapens: zoals de bolt-action rifle, 1946 shotgun, en het granaat lancerende combat pistool.

Het avontuur
Ontdek adembenemende landelijke Germaanse steden, uitgestrekte valleien met kabelbanen en bruggen, spookachtige catacomben en keer terug naar het iconische Castle Wolfenstein.

De terreur
Neem het op tegen een nieuwe cast van schurken en wrede vijanden, waaronder legioenen van nieuwe Super Soldaten, elite stoottroepen, drones en de donkerste en meest angstaanjagende creaties van het regime tot nu toe.

Koop nu je Steam key voor Wolfenstein The Old Blood op PC voor de laagste prijs zodat je direct na het bestellen Wolfenstein The Old Blood kunt toevoegen aan je Steam account; even wachten tot het downloaden voltooid is, en spelen maar!

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core i5-2500 3.3GHz / AMD FX-8320
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6870
HDD 38 GB

Aanbevolen systeemeisen