• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: Worms: Weapons of Mass Destruction kopen voor PC - Steam key download

Worms: Weapons of Mass Destruction hoesje
-83%
€ 23,19 3,79

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je Worms: Weapons of Mass Destruction kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 23-08-2016
  • Whatsapp

Bekijk screenshots van Worms: Weapons of Mass Destruction

Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 0 Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 1 Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 2 Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 3 Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 4 Worms: Weapons of Mass Destruction screenshot 5

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over Worms: Weapons of Mass Destruction

De wormen zijn terug in hun meest destructieve game ooit! Met een prachtige handgetekende 2D wereld, gloednieuwe wapens, voertuigen en gebouwen en de terugkeer van de geliefde klassieke wapens en gamplay is Worms W.M.D. de beste Worms ervaring ooit!

Prachtig 2D: de beste uitvoering van de Worms formule, nu met een gloednieuwe worm en prachtig 2D artwork.

Klassieke Gameplay: Worms Weapons of Mass Destruction herintroduceert de geliefde Ninja Rope en maakt gebruik van de physics en gameplay die vorige edities zo ongekend populair maakten.

Wapens bouwen: niet meer uit je duim zuigen tijdens de beurt van je tegenstanders! Gebruik de kratten die uit de lucht vallen om verbeterde versies van wapens te maken zoals de Electric Sheep, de Heilige Mijn Granaat en de Bazooka Pie.

Gebouwen: houd je hoofd laag en schuil in een gebouw. Gebouwen bieden je tactische voordelen door je worms te verschuilen in een gebouw en ze te behoeden voor direct aanvallen.

Tanks: rijd rond in tanks. Deze oorlogs-voertuigen helpen je je worms sneller te verplaatsen en beschermen en bieden je extra vuurkracht.

Helicopters: stijd op en perfectioneer je luchtaanvallen en laat het snel vuur los op je vijanden!

Mounted guns: alsof meer dan 80 wapens nog niet genoeg was zijn er nu ook mounted guns geplaatst in het landschap om je nog meer vuurkracht te geven!

Een geweldige Single Player en Online Multiplayer: veroorzaak een ravage online met games tot 6 players en ieder 8 worms in 1 map.

Het betreft hier een bestelling voor een activatie code voor de volledige versie van Worms: Weapons of Mass Destruction voor Steam op PC. Na de bestelling ontvang je de productcode direct op de site en kun je Worms: Weapons of Mass Destruction binnenhalen via Steam en daarna uiteraard direct spelen!