• Veilig betalen
  • Directe levering
  • Direct spelen

Aanbieding: XCOM 2 kopen voor PC - Steam key download

XCOM 2 hoesje
-94%
€ 46,39 2,39

Nu kopen De betaalmethodes waarmee je XCOM 2 kunt kopen op gamekeykopen.nl *je wordt doorgestuurd naar de site van onze partner om de aankoop te voltooien

  • Platform: Steam
  • Release datum: 04-02-2016
  • Whatsapp

Hoe te activeren op Steam

Lees meer informatie over XCOM 2

XCOM 2 is de opvolger van XCOM: Enemy Uknown; het prijswinnende Strategie-spel van het jaar 2012.

De aarde is veranderd. Twintig jaar is verstreken sinds wereldleiders zich onvoorwaardelijk hebben over gegeven aan de aliens. XCOM, 's wereld's laatste verdedigingslinie was gedecimeerd achtergelaten. Nu, in XCOM 2, heersen de aliens over de aarde en bouwen ze schitterende steden die een glansrijke toekomst beloven voor de mensheid aan de oppervlakte, terwijl ze er ondertussen een sinistere agenda op nahouden en mensen die zich van hen afscheiden uit de weg ruimen.

Enkel degenen die aan de rand van de maatschappij leven hebben een beetje vrijheid. Hier staat een macht op om op te komen voor de mensheid. De overgebleven XCOM krachten zijn altijd op de vlucht en staan voor ongekende uitdagingen als ze een wereldwijde opstand willen ontketenen en de alien invasie voor eens en altijd willen vernietigen.

Maak nu gebruik van deze aanbieding en bestel je exemplaar van XCOM 2 voor PC vandaag nog. Na je order krijg je een key voor Steam waarmee je XCOM 2 direct kunt binnenhalen en spelen.

Minimale systeemeisen

OS Windows 7 64
CPU Intel Core 2 Duo E4700 2.6GHz / AMD Phenom 9950 Quad-Intel Core Black Edition
RAM 4 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770 1024MB
HDD 45 GB

Aanbevolen systeemeisen